Aangeboden: Glamourfeest Make-up en fotoshoot verjaardagsfeest

Voor meiden die van mooi zijn en gezellig samen tutten houden. Leukste verjaardagsfeestje ooit bij kinderbeauty salon yourchichi altijd een succes of jullie nu stoer, lief of gewoon je eigen smaak willen laten zien bij de fotoshoot dan kan! want het is jullie feest en de jarige is de baas. Een wereld voor Tieners en kleine prinsesjes. Een kast vol met prachtige sieraden, handtasjes, bontjes, hoeden, ringen met strass diamanten, Chanel sjaaltjes, Juicy Couture sjaaltje, Christian Dior makeup en een bijpassend Dior sjaaltje met een hoog glamourgehalte-Glamour Foto Feest-Party.Het is een kinderfeest dus gaan wij zingen-dansen veel lachen en een dolle meisjes modeshow geven over een echte officiële rode loper. Modellenfeestje, jij gaat als een echte Barbie of next top model ons en ouders verrassen met een cool optreden binnen of buiten kidsparty helemaal echt net zo als op Televisie of net zoals in de Film ik wil het ook. 

Jezelf opmaken, mooie kleding, accessoires voel je jezelf blij vol met zelfvertrouwen zodat jij gaat stralen als een zonnetje, gelukkig door het kinderleven.

Fotofeest kinderverjaardag makeup en glamour fotoshoot

www.yourchichi.nl

Tel 0495844410

 Kosten: Vraagprijs € 29,95Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Glamourfeest Make-up en fotoshoot verjaardagsfeest

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:14-12-2012 om 09:38u
Door:yourchichi
Bekeken door: 3004 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Heusden gem.Asten
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 29,95
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.