Te koop: Brazilian Wax Rotterdam e.o.

Wat is een Brazilian Wax?

Brazilian waxing is genoemd naar een zevental Braziliaanse zusters die in hun schoonheidssalon een stijl van harsen introduceerden die aansloot bij de trend om minieme bikinibroekjes te dragen. Het werd een ongekend succes en net zo gewoon als naar een pedicure of kapper gaan. Bij een Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied. Na een Brazilian wax hoeft u niet meer bang te zijn voor haren die onder uw slip vandaan komen. U krijgt een bikinilijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties. Bij een Brazilian blijft alleen een streepje haar op de venusheuvel over. Brazilian Hard Wax, speciaal ontwikkeld voor de bikinilijn. Ontharing met deze wax wordt gedaan zonder gebruik van strips. Deze wax is uitermate geschikt voor de meer gevoelige lichaamsdelen. Dankzij de voorbehandeling met olie hecht de wax zich niet vast aan de huid waardoor de ontharing de gevoelige huid minimaal irriteert. Afhankelijk van uw huidtype wordt nabehandeling persoonlijk afgestemd.

VRIENDINNENKORTING: Komt u met z'n tweeen, dan betaalt ieder EUR 35,--.

Bonita Beleza te Nieuwerkerk a/d IJssel. Op 5 minuten loopafstand van het station.
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur (gratis parkeren).

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tel.: 06 - 52 146 891.

Ik behandel uitsluitend dames.

Bonita Beleza is gespecialiseerd in het ontharen van het volledige lichaam. Ik bied u een uitgebreide keuze aan harsbehandelingen, waarbij ik altijd beoordeel welke manier van ontharen het beste bij u past.Kosten: Vaste prijs € 35,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Brazilian Wax Rotterdam e.o.

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:04-12-2012 om 21:15u
Door:Bonita Beleza
Bekeken door: 3878 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Nieuwerkerk a/d IJssel
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 35,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.