Te koop: Body Sugaring Rotterdam e.o.

BODY SUGARING; ONTHAREN MET SUIKER Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het systeem werkt perfect voor alle huid-en haartypen, bij mannen en vrouwen, het heeft alleen maar voordelen en geen nadelen.

Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen met hars. De suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op.
Body Sugaring is overal te gebruiken, ook op het gezicht. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld. De Sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingredienten zonder chemische toevoegingen, u hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien.

Na de behandeling geef ik u, een aan uw huidtype aangepaste nabehandeling om de huid te verzachten. Gebruik tussen de afspraken geen scheermes of ontharingscreme. Hierdoor wordt het doel van een fijnere, minder zichtbare, sterk verminderde haargroei en een zachte, gezonde huid verstoord.

Vermijd de eerste 24 uur blootstelling aan de zon. Bonita Beleza te Nieuwerkerk a/d IJssel. Op 5 minuten loopafstand van het station.

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur (gratis parkeren). Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tel.: 06 - 52 146 891.

Ik behandel uitsluitend dames.

KORTING: TOTAL BODY PAKKET (hele benen, armen, bikinilijn en oksels) EUR 76,50

Bonita Beleza is gespecialiseerd in het ontharen van het volledige lichaam. Ik bied u een uitgebreide keuze aan harsbehandelingen, waarbij ik altijd beoordeel welke manier van ontharen het beste bij u past.Kosten: Vaste prijs € 35,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Body Sugaring Rotterdam e.o.

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:04-12-2012 om 21:19u
Door:Bonita Beleza
Bekeken door: 4233 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 4 vragen gesteld
Woonplaats:Nieuwerkerk a/d IJssel
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 35,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.