Gevraagd: (on)hoorbare pieptoon geeft fikse ruzie

We kunnen er niet goed uitkomen. Onze buren hebben een hekel aan poezen. Zij hebben daar nu een soort Mosquito in de tuin gezet. Dit apparaat verjaagd met pieptonen de katten uit de tuin. Wij zelf hebben geen katten maar de rest van de straat wel. De kattenbezitters piekeren er niet over om de katten binnen te houden. De kattenverjager staat dag&nacht aan om gek van te worden. En zo denken mijn buren er ook over: Ik zou gek zijn, want zij horen deze geluiden niet. Het apparaat is gekocht via een internet winkel en mag gewoon verkocht worden aldus de verkoper. Ze hebben de verpakking laten zien en daar staat in het Engels op: \"a high pitched sound undetectable by the human ear.....\" maar ik hoor het echt! Deze pieptoon gaat letterlijk door merg en been en slaat in op je keel en geeft een zeer drukkend gevoel op je oren. 

Zijn er hier mensen die deze dergelijke apparaten kennen en hiervan ook horendol worden?Kosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


(on)hoorbare pieptoon geeft fikse ruzie

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:04-02-2014 om 18:25u
Door:Marjo
Bekeken door: 2494 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Drachten
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.